İtalya vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15″ numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
İşlem Süresi
4-7 İŞ GÜNÜ (YOĞUN DÖNEMLERDE 1 AY ÖNCESİNDEN YAPILMASI UYGUN OLACAKTIR.)

Büyük Elçilik
ATATÜRK BULVARI NO :118 06680 KAVAKLIDERE / ANKARA

Tel :+90 312 457 42 00
Fax :+90 312 457 42 83
Email : visti.ambankara@esteri.it

Konsolosluk
TOM TOM KAPTAN SOK.NO:5 34433 BEYOĞLU/İSTANBUL
Tel: 00902122431024 / 00902122431025
Fax: 00902122525879
e.mail:visti.istanbul@esteri.it

Başvuru Bölgeleri
İSTANBUL : AMASYA, BILECIK, BURSA, ÇANAKKALE, ÇORUM, EDIRNE, IGDIR, KIRKLARELI, ERZINCAN, ERZURUM, GIRESUN, GÜMÜSHANE, KARS,ORDU, RIZE, SAMSUN, SINOP, SIVAS, TRABZON, TOKAT, ISTANBUL, TEKIRDAG
İZMİR : ADANA, ADIYAMAN, ANTALYA, AFYON, AGRI, AYDIN, BALIKESIR, BINGÖL, BITLIS, BURDUR, DENIZLI, DIYARBAKIR, ELAZIG, GAZIANTEP, HAKKARI, HATAY, IÇEL, ISPARTA, KAYSERI, KONYA, AKSARAY, TUNCELI, MALATYA, MANISA, MARAS, USAK, MARDIN, VAN, MUGLA, MUS, NIGDE, SIIRT, İZMİR

ANKARA
BARTIN, BOLU, ÇANKIRI, ESKISEHIR, KASTAMONU, KIRSEHIR, KÜTAHYA, NEVSEHIR, YOZGAT, ZONGULDAK

 

İşveren olarak İtalya vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
- Ticari Sicil Gazetesi Aslı ve Fotokopisi
- Vergi Levhasının Aslı ve Fotokopisi
- İmza Sirküleri Aslı ve Fotokopisi
- Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Aslı ve Fotokopisi
- Hesap Cüzdan Aslı ve Fotokopisi
- Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
- Kredi Kartları Fotokopisi ( Sadece Ön Yüz )
- Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin İtalya daki Firmadan Davetiye
( İtalya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İtalya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- Ticari Seyahatlerinizde Davetiyeyi Gönderen Firmanın VISURA CAMARELLE belgesi faksı
- Ticari Davetiyeyi Gönderen Firmanın Davetiyesini imzalayan teklisinin KİMLİK FOTOKOPİSİ
- 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak İtalya vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
- Şirketin imza sirküleri Aslı ve Fotokopisi
- Vergi levhasının Aslı ve Fotokopisi
- Yeni tarihli faaliyet belgesi Aslı ve Fotokopisi
- Ticari sicil gazetesi Aslı ve Fotokopisi
- Sigorta işe giriş bildirgesi Fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
- 4 aylık sigorta bildirgesi Fotokopisi
- Son üç aylık bordro Fotokopisi
- Şirketin hesap cüzdan Fotokopisi
- Gayrimenkul tapu Fotokopisi
- Kredi kartları Fotokopisi
- Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin İtalya daki Firmadan Davetiye
( İtalya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İtalya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
- Ticari Seyahatlerinizde Davetiyeyi Gönderen Firmanın VISURA CAMARELLE belgesi faksı
- Ticari Davetiyeyi Gönderen Firmanın Davetiyesini imzalayan teklisinin KİMLİK FOTOKOPİSİ
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak İtalya vize başvurusu
- İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
- Gayrimenkul tapu Fotokopisi
- Hesap cüzdan Fotokopisi
- Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Eşinin geçerli yada eski İtalya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak İtalya vize başvurusu
- İtalya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
- 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İtalya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
- Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Anne veya Babanın geçerli yada eski İtalya vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak İtalya vize başvurusu
- İtalya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Emekli cüzdanı Fotokopisi
- Sağlık karnesi Fotokopisi
- Gayrimenkul tapu Fotokopisi
- Banka cüzdan Fotokopisi
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- İtalya vizesi için gerekli olan belgeler

www.obiturizm.com.tr
×
Web Design BangladeshBangladesh online Market