Hindistan vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15” numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

TURİSTİK AMAÇLI olarak Hindistan vize başvurusu
– 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Normal Koşullar Doğrultusunda İşlem Süresinde Uzama Durumu Olabilir.

TİCARİ İşveren olarak Hindistan vize başvurusu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hindistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
– Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
– Vergi Levhasının Fotokopisi
– İmza Sirküleri Fotokopisi
– Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
– Hesap Cüzdan Fotokopisi
– Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
– Kredi Kartları Fotokopisi
– Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
– Ticari Seyahatleriniz İçin Hindistan daki Firmadan Davetiye
( Hindistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hindistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
– 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

TİCARİ Bordrolu Çalışan olarak Hindistan vize başvurusu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hindistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
– Şirketin imza sirküleri
– Vergi levhasının fotokopisi
– Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
– Ticari sicil gazetesi fotokopisi
– Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
– 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
– Son üç aylık bordro fotokopisi
– Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Kredi kartları fotokopisi
– Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
– Ticari Seyahatleriniz İçin Hindistan daki Firmadan Davetiye
( Hindistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hindistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

TİCARİ Ev Hanımı olarak Hindistan vize başvurusu
– Turistik olarak Hindistan vizesi alınmak istenmekteyse Firmamıza Sadece 2 adet Vesikalık fotografınızı ve – pasaportunuzu ulaştırmanız yeterlidir
– Hindistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Hesap cüzdan fotokopisi
– Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Eşinin geçerli yada eski Hindistan vizesi varsa fotokopileri

TİCARİ Öğrenci olarak Hindistan vize başvurusu
– Hindistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
– Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
– 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Hindistan a seyahat edebilmesi için muvafakat name
– Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Anne veya Babanın geçerli yada eski Hindistan vize si varsa fotokopileri

TİCARİ Emekli olarak Hindistan vize başvurusu
– Hindistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
– Emekli cüzdanı fotokopisi
– Sağlık karnesi fotokopisi
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Banka cüzdan fotokopisi
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Web Design BangladeshBangladesh online Market