Hindistan vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15″ numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

TURİSTİK AMAÇLI olarak Hindistan vize başvurusu
- 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Normal Koşullar Doğrultusunda İşlem Süresinde Uzama Durumu Olabilir.

TİCARİ İşveren olarak Hindistan vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hindistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
- Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
- Vergi Levhasının Fotokopisi
- İmza Sirküleri Fotokopisi
- Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
- Hesap Cüzdan Fotokopisi
- Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
- Kredi Kartları Fotokopisi
- Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin Hindistan daki Firmadan Davetiye
( Hindistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hindistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
- 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

TİCARİ Bordrolu Çalışan olarak Hindistan vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hindistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
- Şirketin imza sirküleri
- Vergi levhasının fotokopisi
- Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
- 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
- Son üç aylık bordro fotokopisi
- Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Kredi kartları fotokopisi
- Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin Hindistan daki Firmadan Davetiye
( Hindistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hindistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

TİCARİ Ev Hanımı olarak Hindistan vize başvurusu
- Turistik olarak Hindistan vizesi alınmak istenmekteyse Firmamıza Sadece 2 adet Vesikalık fotografınızı ve – pasaportunuzu ulaştırmanız yeterlidir
- Hindistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Hesap cüzdan fotokopisi
- Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Eşinin geçerli yada eski Hindistan vizesi varsa fotokopileri

TİCARİ Öğrenci olarak Hindistan vize başvurusu
- Hindistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
- 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Hindistan a seyahat edebilmesi için muvafakat name
- Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Anne veya Babanın geçerli yada eski Hindistan vize si varsa fotokopileri

TİCARİ Emekli olarak Hindistan vize başvurusu
- Hindistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Emekli cüzdanı fotokopisi
- Sağlık karnesi fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Banka cüzdan fotokopisi
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

www.obiturizm.com.tr
×
Web Design BangladeshBangladesh online Market