Özbekistan vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15″ numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Özbekistan Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar ve Detaylar:
Özbekistan’da yerleşik tüzel şahsın Özbekistan Dış İşleri Bakanlığı’na başvurusu (Söz konusu başvurunun yapılabilmesi için Türkiye’deki firma yetkilisinin görevini veya firma sahibi olduğunu gösteren teyit yazısı ve ilgili kişilerin pasaport fotokopileri gerekmektedir). Davetiye temini için lütfen ofisimizden bilgi alınız. Şirketimiz davetiye ve vize işlemlerini 10 günde sonuçlandırabilmektedir.

Özbekistan Vize Çeşitleri
– Özbekistan Ticari (business) vizesi,
– Özbekistan Turistik (touristic) vizesi,
– Özbekistan Grup vizesi,

Özbekistan Ticari (Business) vizesi:
– 1 adet fotoğraf
– Pasaport
– Dilekce (İngilizce olarak)
– Minimum 6 ay gecerlı pasaport

Özbekistan Turistik vizesi:
– 1 adet fotoğraf
– Pasaport
– Dilekce
– Hotel rezervasyon geekmektedir
– Minimum 6 ay gecerlı pasaport
– Turıstlık vıze de kac gun kalınacaksa otel rezervasonu ona gore yapılması gerekmektedır.


Özbekistan Grup vizesi:

– 1 adet fotoğraf,
– Pasaport,
– Minimum 6 ay geçerli pasaport,
– Özbek tur firması Voucher’ı,
– Tüm grup üyelerinin aynı araç, aynı tur ve aynı zamanda gitmesi gerekmektedir.

Not:
Özbekistan da hangi şehre gidilecekse o şehrin polisine giriş yaptıktan sonra oturum işlemlerini yaptırması gerekiyor. Yaptırmadığı takdirde çıkışta havaalanı polisiyle problem yaşanabilir. Bunlar için ofisimizden gerekli olan bilgi ve detayları alabilirsiniz.

www.obiturizm.com.tr
×
Web Design BangladeshBangladesh online Market