İngiltere vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15” numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

İşveren olarak İspanya vize başvurusu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İspanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
– Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
– Vergi Levhasının Fotokopisi
– İmza Sirküleri Fotokopisi
– Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
– Banka Hesap Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
– Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
– Kredi Kartları Fotokopisi
– Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
– Ticari Seyahatleriniz İçin İspanya daki Firmadan Davetiye
( İspanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İspanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
– İkametgah
– 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak İspanya vize başvurusu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İspanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
– Şirketin imza sirküleri
– Vergi levhasının fotokopisi
– Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
– Ticari sicil gazetesi fotokopisi
– Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
– 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
– Son üç aylık bordro fotokopisi
– Banka Hesap Cüzdan Aslı ve Fotokopisi
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Kredi kartları fotokopisi
– Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
– Ticari Seyahatleriniz İçin İspanya daki Firmadan Davetiye
( İspanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İspanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
– İkametgah
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak İspanya vize başvurusu
– İspanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Hesap cüzdan fotokopisi
– Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Eşinin geçerli yada eski İspanya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak İspanya vize başvurusu
– İspanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
– Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
– 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İspanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
– Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Anne veya Babanın geçerli yada eski İspanya vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak İspanya vize başvurusu
– İspanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
– Emekli cüzdanı fotokopisi
– Sağlık karnesi fotokopisi
– Gayrimenkul tapu fotokopisi
– Banka cüzdan fotokopisi
– 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
– Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
– Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Web Design BangladeshBangladesh online Market