Ermenistan vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15″ numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

İşveren olarak vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
- Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
- Vergi Levhasının Fotokopisi
- İmza Sirküleri Fotokopisi
- Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
- Hesap Cüzdan Fotokopisi
- Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
- Kredi Kartları Fotokopisi
- Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin yurtdışındaki Firmadan Davetiye
( yurtdışından gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluk vize departmanında olması gerekmektedir.)
- 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak vize başvurusu
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
- Şirketin imza sirküleri
- Vergi levhasının fotokopisi
- Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
- Ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
- 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
- Son üç aylık bordro fotokopisi
- Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Kredi kartları fotokopisi
- Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
- Ticari Seyahatleriniz İçin yurtdışındaki Firmadan Davetiye
( yurtdışından gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluk vize departmanında olması gerekmektedir.)
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak vize başvurusu
- Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Hesap cüzdan fotokopisi
- Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak vize başvurusu
- Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
- 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan yurt dışına seyahat edebilmesi için muvafakat name
- Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak vize başvurusu
- Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe
- Emekli cüzdanı fotokopisi
- Sağlık karnesi fotokopisi
- Gayrimenkul tapu fotokopisi
- Banka cüzdan fotokopisi
- 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
- Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

www.obiturizm.com.tr
×
Web Design BangladeshBangladesh online Market