Çin vizesi almak için, vize@obiturizm.com.tr adresine mail gönderebilir ya da “+90 212 256 90 15” numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Ticari Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar :
• En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
• İşyeri antetli kağıdına konsolosluk örnek şablonuna uygun olarak düzenlenmiş vize talep
• Vergi Levhası Fotokopisi ( son tarihli )
• Faaliyet Belgesi ( Son 6 ay içinde alınmış olması lazım ORJİNALİ)
• 2 Adet Fotoğraf ( Yeni çekilmiş ve Arka yüzü beyaz fonlu )
• Nüfus cüzdanı fotokopisi
• Gidilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu. (davet eden firmanın kaşesi ve yetkili kişi imzası olmalıdır ORJİNALİ)

NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

Turistik Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar :
• En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
• Çin vize başvuru formu
• Hesap Vüzdanı ( En az 9.000 TL bakiyesi olan )
• 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
• Sabı Kaydı Aslı ( İçerisinde kişinin adli sicil kaydı yoktur ve Kişinin adli arşiv kaydı yoktur ibareleri olan)
• İkametgah
NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

Çin Halk Cumhuriyeti Vize Uygulaması :
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları çine vize almak mecburiyetindedir. Yeşil ( Hususi ), Gri ( Hizmet ) ve Siyah ( Diplomatik ) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
Seyahat Acentamız sizin adınıza Çin Konsolosluğu vize işlemlerini takip etmeye yetkilidir.
Önemli Not: Çin vizesi için gerekli evraklara sahip değilseniz 0212 256 90 15 nolu telefondan bizi arayın yardımcı olalım.

ŞİRKET ANTETLİ KAĞIDI

……/…../……

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu
Vize Bölümü’ne,

Aşağıda bilgileri verilen kadrolu şirket personelimize, ülkenize yapacağı seyahat için gerekli olan vizenin verilmesini rica ederiz.

Yetkili Adı Soyadı :
Görevi :
İmza :
Kaşe :

Çin’e Gidecek Kişi ile İlgili Bilgiler:
Adı Soyadı : ……………………………………
Pasaport No : ……………………………………
Görevi/Mesleği : ……………………………………
Ulaşılabilir Cep No : ……………………………………

Seyahat Bilgileri :
Gidiş – Dönüş Tarihleri : …../…../……… – …../…../………
Ziyaret Amacı : Ticari (Şirket/Fuar/Kongre/Toplantı/Eğitim/Gemi…vs)
Ziyaret Edilecek Şehirler : …………………………………….

Gönderici Firma ile İlgili Bilgiler :
Firma Adı : ……………………………………….
Ulaşılabilir Tel No : …………………………………….

Çin’de Ziyaret Edilecek Firma ile İlgili Bilgiler :
Firma / Fuar Adı : …………………………………….
Ulaşılabilir Tel No : …………………………………….

NOT : Seyahat sebebiyle oluşabilecek masraflar, şirketimiz tarafından karşılanacak olup;
söz konusu kişinin vize süresi bitiminden önce geri döneceğini taahhüt ederiz.

Vize için gereken evraklar:

• Pasaport ( 6 Ay Geçerli )
Minumum 05 Kasım 2014 e kadar gecerli olmali.
Eski pasaportlara vize verilmemektedir..
• Nufus Cuzdan Fotokopisi ( önlü + arkalı )
Resimli bolumun net gorunur olmasi gereklidir.
• Faaliyet Belgesi ( orjinali ) Son 6 aya ait olmalıdır.
• Vergi Levha Fotokopisi ( 2013 onaylı olanı )
• 3 Resim ( 3,3 x 4,8 ebatinda arka fon beyaz olmali )
• Antetli kağıda yazı ( bu sayfa )
• 2 adet kartvizit

Web Design BangladeshBangladesh online Market